Helaas is de aanmelding gesloten.
Wil je toch graag naar het festival komen? Neem dan contact met ons op via info@lereninbrainport.nl.

Kennisfestival 2019

Op donderdag 21 november 2019 viert het Kennisfestival in Brainport Eindhoven haar 1e lustrum.
En dit vieren we graag met jou, leraar, decaan, schoolleider en ondernemer!

Scholen en bedrijven hebben elkaar meer en meer nodig om (beroeps-)onderwijs te kunnen aanbieden aan iedereen, van de allerjongsten leerlingen tot aan de gevorderde student.
Samenwerking tussen onderwijsinstellingen en bedrijfsleven is daarom het thema van deze 5e editie van het Kennisfestival, dat in de sportieve ambiance van het Philips-stadion in Eindhoven plaatsvindt.

Het kennismaken met praktische en direct toepasbare (les-)ideeën en materialen, verrassende workshops en een inspirerende keynote zijn de ingrediënten die garant staan voor een bruisende en interactieve middag.

Good practices

Top spreker: Toon Gerbrands

 

 

 

 

 

 

 

 

De voorbereidingen, om van de vijfde editie van het Kennisfestival een succes te maken, zijn in volle gang! Het programma staat bol van informatie en inspiratie rondom het thema ‘verbinding onderwijs & bedrijven’. Zo zijn er workshops, is er een inspiratiemarkt én is er vanzelfsprekend ook volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
We starten de middag met een verrassende keynote van Toon Gerbrands (directeur PSV).

Over Toon Gerbrands
Toon Gerbrands is een uitgesproken persoonlijkheid die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties. In presentaties legt hij de nadruk, ondersteund door ervaringen vanuit de praktijk, op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie.

Programma
14.30    Ontvangst
15.00     Keynote Toon Gerbrands – directeur PSV
15.15     Aanvang workshops & opening inspiratiemarkt
17.30     Napraten met een drankje & hapje
18.00     Einde Kennisfestival 2019

Praktische informatie
Het adres van het stadion is Frederiklaan 10 A (ingang 8), 5616 NH Eindhoven. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parking Philips Stadion, Anton Philipslaan 56, 5616 TX Eindhoven. Voor de routebeschrijving naar het stadion en de parkeergarage klik je hier.  Op donderdag 21 november ontvangen we je graag vanaf 14.30 uur op de 3e verdieping in het Philips-stadion.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail.
 

We ontmoeten je graag op 21 november!

 

Kennisfestival 2019 – verbinding tussen onderwijs & bedrijven

Op 21 november vindt het 5e Kennisfestival plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit jaar is het thema Onderwijs & Bedrijven. Deelnemers worden uitgedaagd, gemotiveerd en geënthousiasmeerd om met elkaar in gesprek te gaan en te ontdekken waar kansen liggen om samen te werken.
 

Een zaadje planten op het gebied van technologie
Sinds de eerste editie van het Kennisfestival in 2015 is Lianne van den Witteboer (Brainport Development) projectleider van het festival. Over het thema van dit jaar vertelt zij: “We zien dat het onderwijs en bedrijfsleven al steeds meer samenwerken. Dit jaar brengen we deze twee werelden nog dichter bij elkaar. Samen kunnen zij kinderen al vanaf jonge leeftijd hun talenten leren ontdekken.